Integrerad Helikopterutbildning

Drömmer du om att bli helikopterpilot? Vill du vara den bakom spakarna? Vill du ha världen som din arbetsplats? Då har du kommit rätt.
Svensk Pilotutbildning utbildar blivande helikopterpiloter i integrerad form från att man inte kan flyga alls tills man har ett CPL i handen (Commercial Pilot License), och med detta kan söka jobb i både Europa och Asien. Har du vad som krävs?
Helikopterutbildningen är en tuff utbildning med mycket teori och många tester. Att bli pilot kräver att du är fokuserad, klarar av stress, kan ta snabba beslut, kan ta ansvar och hantera många uppgifter på samma gång. Om detta är egenskaper du besitter passar pilotyrket dig.
Efter skolans slut hjälper vi dig att få jobbet genom CV-seminarium och föreläsningar om yrket. Du får dessutom tillgång till Svensk Pilotutbildnings alumninätverk där du knyter kontakt med före detta studenter som nu är ute i arbetslivet. Välkommen till Svensk Pilotutbildning – the sky is the limit.

Svensk Pilotutbildning är mycket glada över att kunna erbjuda sina studenter en Integrerad Trafikflygarutbildning helikopter. Den integrerade helikopterutbildningen, CPL (H), tar 14 månader att genomföra plus 4 månader för ATPL-teorin.

På Svensk Pilotutbildning kör vi all utbildning under ett tak. All flygning och teori sker från Säve Flygplats. Det är mycket positivt att lära sig flyga i Skandinaviska förhållanden. Att lära sig flyga i vinterförhållanden gör studenterna på Svensk Pilotutbildning till riktigt duktiga piloter.

För att ta första steget att bli pilot – anmäl dig till Recruitment Day och lär dig mer om Svensk Pilotutbildnings Integrerade Trafikflygarutbildning.

Hur är det att gå på Svensk Pilotutbildning?

Vill du veta mer om våra pilotutbildningar?    Välj vilket område du vill få nyheter om:
    AirplaneHelikopterutbildning
    [mc4wp_checkbox]
    Härmed godkänner jag Svensk Pilotutbildningspersonuppgiftspolicy