Recruitment Day

Kursstart 8 januari 2020 (Detta gäller endast flygplansantagningen)
Så blir du pilot genom Svensk Pilotutbildning

Om du undrar hur man blir pilot så har du kommit rätt. Vill du ha ytterligare information om hur du blir pilot genom Svensk Pilotutbildning så kan du anmäla dig till en Recruitment Day. På Recruitment Day presenterar vi utbildningen, olika finansierings upplägg och jobbmöjligheter efter färdig utbildning. Det tar sedan två år samt ett halvårs praktik på flygbolag att bli kommersiell flygplanspilot. Den integrerade trafikflygarutbildningen tar dig från din allra första flyglektion fram till att bli kommersiell pilot med möjlighet att söka dig till stora flygbolag som tex SAS, Ryanair och Norwegian. Det finns ett fåtal platser kvar till kursstart 8 januari 2020. Det är en Yrkeshögskoleutbildning, kostnad 869.000:- som är CSN-berättigad (lån+bidrag upp till 550.000:-)

Anmäl dig till vår Recruitment Day för Trafikflygarutbildningen flygplan tisdag 7 januari Svensk Pilotutbildning, Säve flygplats, Göteborg:

Recruitment Day

Recruitment Day är frivillig, känner du att du har tillräcklig information om utbildning och finansiering kan du gå direkt till ansökningsprocessen för att registrera din ansökan till utbildningen:

YH – Antagningen