Recruitment Day

Hur man blir pilot är det många som har frågor runt så ungefär en gång i månaden har vi informations- och rekryteringsdagar på Svensk Pilotutbildning som vi kallar Recruitment Day. På en sådan dag kommer du att få information om hur man blir pilot, vad pilotutbildningen kostar, både helikopterutbildning och flygplan, finansiering, CSN, arbetstillfällen etc. Vi tar också in en pilot som talar om det dagliga livet och hur vägen har varit till drömjobbet som pilot.

Efter lunch fortsätter vi med den första delen av rekryteringsprocessen, vilket naturligtvis är frivilligt. Då görs tre skriftliga prov och en kort intervju för att se om du har vad som krävs för att bli en kommersiell pilot. Dagen avslutas med en rundtur i våra lokaler och naturligtvis en titt på våra flygplan, helikoptrar och simulatorer. Recruitment Day kostar 600kr och då ingår en lunch på restaurang Nolvik.

 

Kursstart 2018

30 juli

 

 

Anmäl dig till något av följande datum

2018

Tis 6 februari

Tis 6 mars

Tis 10 april


Vanliga frågor om Recruitment Day

Kommer du långtifrån Göteborg? Då kan du få ett bra pris genom SPU på City Airport Hotel. 695 kr för enkelrum eller 895 kr för dubbelrum. Kontakta  info@cityairporthotel.se och uppge bokningskod ”SPU informationsdag”. Du kan inte inte få denna rabatt om du bokar genom annat bokningssystem.

Söker du vår helikopterpilotutbildning genom Yrkeshögskolan?

Då är det en helt separat ansökan som ska göras. Dock rekommenderar vi att du ändå kommer till Recruitment Day för att få en bild av skolan och utbildningen. Du stannar isåfall endast fram till lunch och behöver inte göra testerna på eftermiddagen

Våra filmer
Intervju
Blogg

Vill du veta mer om våra pilotutbildningar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Flygplansutbildning
Helikopterutbildning