Recruitment Day

Hur man blir pilot är det många som har frågor runt så ungefär en gång i månaden har vi informations- och rekryteringsdagar på Svensk Pilotutbildning som vi kallar Recruitment Day. På en sådan dag kommer du att få information om hur man blir pilot, vad pilotutbildningen kostar, både helikopterutbildning och flygplan, finansiering,  arbetstillfällen etc. Vi tar också in en pilot som talar om det dagliga livet och hur vägen har varit till drömjobbet som pilot.

Efter lunch fortsätter vi med den första delen av rekryteringsprocessen, vilket naturligtvis är frivilligt. Då görs tre skriftliga prov och en kort intervju för att se om du har vad som krävs för att bli en kommersiell pilot. Dagen avslutas med en rundtur i våra lokaler och naturligtvis en titt på våra flygplan, helikoptrar och simulatorer. Recruitment Day håller på kl 09.00 – ca kl 16.00 och kostar 600 kr och då ingår en lunch på restaurang Nolvik.

Kursstart 2019

7 januari

29 juli


Anmäl dig till något av följande datum

2018

Ons 31 okt

Fler datum till 2019 kommer inom kort.


Vanliga frågor om Recruitment Day

Kommer du långtifrån Göteborg? Då kan du få ett bra pris genom SPU på City Airport Hotel. 695 kr för enkelrum eller 895 kr för dubbelrum. Kontakta  info@cityairporthotel.se och uppge bokningskod ”SPU informationsdag”. Du kan inte inte få denna rabatt om du bokar genom annat bokningssystem.

Söker du statligt finansierade Trafikflygarutbildningar genom Yrkeshögskolan?

 

 

 

Svensk Pilotutbildning söker statligt finansierade trafikflygarutbildningar genom Yrkeshögskolan och får svar på ansökningarna i februari 2019.
Då är det en helt separat ansökan som ska göras. Vi återkommer med instruktioner för detta så snart vi vet resultatet på våra ansökningar.

Våra filmer
Intervju
Blogg

Vill du veta mer om våra pilotutbildningar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Flygplansutbildning
Helikopterutbildning