Recruitment Day

Hur blir man pilot?
Vad kostar det att bli pilot?
Vad krävs för att bli pilot?
Helikopterutbildning i Göteborg? 

Hur man blir pilot är det många som har frågor runt så ungefär en gång i månaden har vi informations- och rekryteringsdagar på Svensk Pilotutbildning som vi kallar Recruitment Day. På en sådan dag kommer du att få information om hur man blir pilot, vad pilotutbildningen kostar, både helikopterutbildning och flygplan, finansiering, CSN, arbetstillfällen etc. Vi tar också in en pilot som talar om det dagliga livet och hur vägen har varit till drömjobbet som pilot.

Efter lunch fortsätter vi med den första delen av rekryteringsprocessen, vilket naturligtvis är frivilligt. Då görs tre skriftliga prov och en kort intervju för att se om du har vad som krävs för att bli en kommersiell pilot. Dagen avslutas med en rundtur i våra lokaler och naturligtvis en titt på våra flygplan, helikoptrar och simulatorer. Recruitment Day kostar 600kr och då ingår en lunch på restaurang Nolvik.

Kursstarter 2018

8 januari

30 juli

Anmäl dig till Recruitment Day på något av följande datum

2017
Tis 5 dec

2018
Tis 6 feb
Tis 6 mar
Tis 10 apr
Ons 9 maj
Tis 5 jun


Vanliga frågor om Recruitment Day

Kommer du långtifrån Göteborg? Då kan du få ett bra pris genom SPU på City Airport Hotel. 695 kr för enkelrum eller 895 kr för dubbelrum. Kontakta  info@cityairporthotel.se och uppge bokningskod ”SPU informationsdag”. Du kan inte inte få denna rabatt om du bokar genom annat bokningssystem.

Söker du vår helikopterpilotutbildning genom Yrkeshögskolan?
Då är det en helt separat ansökan som ska göras. Dock rekommenderar vi att du ändå kommer till Recruitment Day för att få en bild av skolan och utbildningen. Du stannar isåfall endast fram till lunch och behöver inte göra testerna på eftermiddagen

Våra filmer
Intervju
Blogg

Vill du veta mer om våra pilotutbildningar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Flygplansutbildning
Helikopterutbildning