Jobba på SPU

9

Flyginstruktörer (FI)

Svensk Pilotutbildning expanderar och rekryterar därför flyginstruktörer med behörighet på IR/ME, CPL och PPL-nivå. Anställningen kan också inkludera undervisning i teori. Vi har höga krav på din personliga förmåga och ambitioner för att du ska kunna passa in i teamet på Svensk Pilotutbildning.

Krav:

CPL (A)
FI (A)
Minst 500h instruktörserfarenhet (endast CPL-instruktörer)
IR / CRI ME (endast IR / ME instruktörer)
Flexibilitet
Vi tar för närvarande emot ansökningar med ovan nämnda krav. Skicka ditt CV med bild, ett personligt brev och andra meriter som du tror kan vara till nytta för vår organisation.

Svensk Pilotutbildning
Säve Flygplats
423 73 Säve,
Sverige

Vill du gå en Flyginstruktörskurs? Hitta mer information här

Erfarna teoriinstruktörer sökes för teoriundervisning för CPL och ATPL

Du kommer huvudsakligen att arbeta med teoriundervisning av våra pilotelever med basering i Göteborg.  Undervisning sker i form av en timanställning och vid behov. Schemaläggning av undervisning sker alltid i överenskommelse mellan instruktören och den som lägger teorischemat.  Omfattningen skiljer från ämne till ämne men kan generellt sägas vara totalt en tvåveckors period per gång och upprepas ungefär två till tre gånger per år.

Dina personliga egenskaper värdesätts högt och efter en accepterad ansökan, och om vi finner din profil intressant, kommer du bjudas in på en personlig intervju.

Ange i din ansökan vilket ämne eller vilka ämnen du är intresserat att undervisa i.  

Ansökningskrav:

  • Tidigare erfarenhet av undervisning
  • FI-utbildning eller en genomförd Teaching & Learning kurs ses som meriterande

Ansökan skall inkludera ett CV, personligt brev och eventuella referenser och skall skickas till info@svenskpilotutbildning.se 

Våra filmer
Intervju
Blogg

Vill du veta mer om våra pilotutbildningar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Flygplansutbildning
Helikopterutbildning