Nyheter

Senaste uppdateringarna från Svensk Pilotutbildning

<< Till Nyhetsarkivet

Erfarna teoriinstruktörer sökes till Svensk Pilotutbildning

2015-08-17

Vi växer och söker mer personal

Svensk Pilotutbildning är en av Sveriges ledande flygutbildningsorganisationer med huvudkontor vid Göteborg City Airport.  Vi utbildar framtidens Trafikflygare på flygplan såväl som helikopter. Svensk Pilotutbildning är en av få aktörer på marknaden som tillhandahåller kunden med samtliga utbildningssteg som en Trafikflygarutbildning består av och där hela pilotutbildningen görs på plats i våra faciliteter i Göteborg.

Vi är i dagsläget 20 personer som arbetar inom företaget. I samband med en pågående expansion av vår verksamhet så söker vi förstärkning till vår personalstyrka.

Vi söker

Erfarna teoriinstruktörer för teoriundervisning för CPL och ATPL

Vi söker därför dig med stort och gediget intresse för utbildning och gärna med tidigare erfarenhet av flygutbildning. Du kommer huvudsakligen att arbeta med teoriundervisning av våra pilotelever med basering i Göteborg.  Undervisning sker i form av en timanställning och vid behov. Schemaläggning av undervisning sker alltid i överenskommelse mellan instruktören och den som lägger teorischemat.  Omfattningen skiljer från ämne till ämne men kan generellt sägas är total en två veckors period per gång och upprepas ungefär två till tre gånger per år.

Dina personliga egenskaper värdesätts högt och efter en accepterad ansökan, och om vi finner din profil intressant, kommer du bjudas in på en personlig intervju.

Vi letar för tillfället efter personer med mycket kunskap och kompetens i följande ämnen:

–    –   Instrumentation (flygplan och/ eller helikopter)

–     –  Meteorology

Ange i din ansökan vilket ämne eller vilka ämnen du är intresserat att undervisa i. Har du erfarenhet av att undervisa i något annat ämne som ingår i en trafikflygarutbildning än ovanstående två, tar vi också gärna emot din ansökan.

Ansökningskrav:

–          Tidigare erfarenhet av undervisning

–          FI-utbildning eller en genomförd Teaching & Learning kurs ses som meriterande

Ansökan skall inkludera ett CV, personligt brev och eventuella referenser och skall skickas tillbrenda.hitz@svenskpilotutbildning.se

Sista ansökningsdag är 30 september 2015

För kontakt eller mer information om tjänsten:

Brenda Hitz

Chief Theoretical Knowledge Instructor

+46-76-165 96 97

brenda.hitz@svenskpilotutbildning.se

Våra filmer
Intervju
Blogg

Vill du veta mer om våra pilotutbildningar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Flygplansutbildning
Helikopterutbildning