Bli Pilot - anmäl dig till Recruitment Day

airliner

Vill du bli pilot (flygplan eller helikopter)?
Hur ser livsstilen ut som pilot?
Vad finns för spännande möjligheter med ett flygcertifikat?
Helikopterutbildning i Göteborg? 

Pilotutbildning är det många som har frågor runt så ungefär en gång i månaden har vi informations- och rekryteringsdagar på Svensk Pilotutbildning som vi kallar Recruitment Day. På en sådan dag kommer du att få information om pilotutbildningen, både helikopterutbildning och flygplan, kostnader, finansiering, CSN, arbetstillfällen etc. Vi tar också in en pilot som talar om det dagliga livet och hur vägen har varit till drömkarriären . 

Efter lunch fortsätter vi med den första delen av rekryteringsprocessen, vilket naturligtvis är frivilligt. Då görs tre skriftliga prov och en kort intervju för att se om du har vad som krävs för att bli en kommersiell pilot. Dagen avslutas med en rundtur i våra lokaler och naturligtvis en titt på våra flygplan och helikoptrar. Allt för att du ska känna dig säker på ditt beslut inför en pilotutbildning.

Vanliga frågor om Recruitment Day

Printa ut följande dokument och ta med till Recruitment Day efter att du anmält dig nedan:

 Frågeformulär Recruitment Day

anmldighr

Anmäl dig till något av följande datum:

Göteborg - anmälan genom den blå knappen till höger

2015
Tis 8 dec
Tis 2 feb
Tis 1 mar
Tis 5 apr
Tis 10 maj
Tis 14 juni

Kommer du långtifrån Göteborg? Då kan du få ett bra pris genom SPU på nyöppnade City Airport Hotel. 795 kr för enkelrum eller 1095 kr för dubbelrum. Kontakta  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  och uppge bokningskod "SPU informationsdag". Du kan inte inte få denna rabatt om du bokar genom annat bokningssystem.

Söker du vår helikopterpilotutbildning genom Yrkeshögskolan?
Då är det en helt separat ansökan som ska göras. Dock rekommenderar vi att du ändå kommer till Recruitment Day för att få en bild av skolan och utbildningen. Du stannar isåfall endast fram till lunch och behöver inte göra testerna på eftermiddagen.

 

 

Svensk Pilotutbildning AB

Göteborg City Airport
423 73 Säve
Sverige

Bankgiro: 5354-8970 

Sociala medier

Följ Svensk Pilotutbildning i Sociala Medier...